Sådan får du adgang til din GAIS rapport

Når du har udfyldt en GAIS-måling, får du straks efter målingen er afsluttet, adgang til din rapport.

Samtidig modtager du en mail med link til rapporten, så du kan tilgå den senere.

Linket i mailen er aktivt i 14 dage. Hvis der er gået mere end 14 dage, efter du har modtaget mailen med link til din personlige GAIS-rapport, er linket udløbet. Hvis du ønsker at besøge din rapport igen, trykker du på knappen Se rapporten i den mail, du modtog med rapporten.

Du vil blive sendt ind på en GAIS-website, hvor der står at linket skal fornys. Tryk på "Send mig et nyt link".

Nu får du tilsendt en mail med et nyt link til rapporten. Tryk på linket, og du kan nu åbne din rapport.

Du behøver dog ikke være afhængig af at gemme mails med link til rapporten. Alle dine personlige rapporter er gemt på din GAIS-profil.

Hvis du følger dette link, kommer du direkte til login på GAIS: https://app.gais.dk/auth/#/login

Hvis det er første gang du logger ind, har du endnu ikke en kode. Derfor skal du klikke "Glemt kode", hvorefter du får denne besked:

Her skriver du den samme e-mail, som du fik invitationen til GAIS-målingen på og klikker "Nulstil kode" (også selvom du ikke har oprettet en før).

Efter ganske kort tid, modtager du et link via e-mail (husk at tjekke evt. "andet"- og spam mappe).

Mailen ser således ud:

Du kommer nu ind på en side, hvor du kan oprette din kode til GAIS. Koden skal være minimum 6 tegn og du kan se, hvor stærk koden er på barren under tekstfeltet. Er den grøn, er koden god. En stærk kode indeholder både små og store bogstaver, tal og tegn.

Når du klikker "Nulstil kode", bliver dine informationer gemt og du kommer ind på din personlige GAIS-profil.
Herfra kan du tilgå alle dine personlige rapporter, som du har besvaret med den mail, der er brugt til login.

Du kan altid logge ind på: https://app.gais.dk/auth/#/login

Hvis du vil gemme linket, kan du bogmærke siden i din browser. I Google Chrome skal du blot klikke på stjernen i øverste højre hjørne, når du er på siden.