De hyppigste problemer, når du er gået i stå

Der kan opstå mange former for fejl og misforståelser, når man arbejder med et online software værktøj. I vores support får vi ofte de samme spørgsmål og 9 ud af 10 gange kan det løses ret simpelt, så her er vores bedste tips og trick til at komme hurtigt videre.

Din browser kan være synderen

Vi har designet GAIS til mobile first, så vi er helt sikre på, at du kan tilgå GAIS, uanset om du sidder på din smartphone, tablet eller computer. Vi ser også stort på, om du er Apple eller Android-fan, GAIS virker uanset hvad.

Der er dog en lille undtagelse, og det er vores gamle ven Internet Explorer. 15. juni 2022 udgik Internet Explorer helt og som det er nu, opdateres og vedligeholdes browseren ikke længere. Derfor anbefaler vi, at man til GAIS bruger en anden browser, som fx Google Chrome, Edge eller Safari. Så bruger du Internet Explorer og oplever problemer, anbefaler vi at du prøver en anden browser.

3 tips til at komme videre

Tjek dit internet

Det er ikke for at tale ned til nogen, men der er stod forskel på, hvor stabil en forbindelse man sidder på. Et lille hik i forbindelsen, kan gøre at noget ikke lige umiddelbart reagerer, som det skal. Når du er sikker på, at din internetforbindelse er stabil, så prøv tippet ovenfor med at give siden en opfriskning.

Giv siden en opfriskning

Oplever du en fejl eller noget, der ikke virker som forventet, efter du siddet længe og arbejdet i GAIS, og har klikket meget frem og tilbage?

1. Prøv først at opdatere siden
  2. Prøv herefter at logge ud og ind igen

Tjek, hvor du befinder dig

I GAIS har vi i teorien 3 forskellige sider, du kan befinde dig på. Det er ikke for at forvirre, men for at give dig den bedste oplevelse, der hvor du er. Men det kan være en hjælp at tjekke, om du egentlig er det rigtige sted.

1. Vores hjemmeside, vi har gjort det nemt og lavet en genveje til login-siden på GAIS platformen i øverste højre hjørne af vores hjemmeside. Men hjemmesiden og platformen er ikke det samme.

2. Vores hjælpe-univers, her finder du alle vores guides til brugen af GAIS. Her er der også en login knap, men den fører altså ikke over på platformen. Du kan sende en anmodning om hjælp fra vores support.
Her logger du ind og kan se dine tidligere support-sager. Hvis du er Premium-kunde eller GAIS konsulent, skal du være logget ind for at se særlige guides kun til brugere med de rettigheder.

3. GAIS Platformen, her kan du logge ind og få adgang til din GAIS-profil og alle dine målinger. Her finder du rapporter og opretter nye målinger.

Virker det ikke? Så hop over og se de guides vi oftest bruger til at besvare spørgsmål i supporten eller brug søgefeltet på hjælpeuniversets forside